Ознака: медицинските

Медицинските лица и професорите сѐ почесто цел на напади и закани

Во Германија загрижувачки тренд Германските власти бележат сѐ повеќе напади врз медицинските лица, но и кон оние што работат во образованието од страна на противниците...

Отказите на медицинските сестри како предупредување

Отказот на трите сестри од Инфективната клиника предизвика голем број реакции на социјалните мрежи, особено што оваа клиника во овој период е столбот во...