Ознака: КОЊИЧКИ

Куп и Првенство на Македонија во прескокнување пречки

КОЊИЧКИ СПОРТ - ПОЧНУВА НОВАТА СЕЗОНА Според план-календарот на Федерацијата на коњички спортови на Македонија, коњичкиот клуб Бравадос од Скопје, денеска и утре (од 9.30...

Втор Октомвриски турнир и дресурно јавање

КОЊИЧКИ СПОРТ Според план-календарот на Федерацијата на коњички спорт на Македонија, денеска, со почеток во 11 часот, коњичкиот клуб Анималс од Скопје, на теренот на...

Успешни настапи на Илинден и на Бравадос

КОЊИЧКИ СПОРТ – ТУРНИР ВО НОВИ САД Македонските натпреварувачи од скопските коњички клубови, Илинден и Бравадос, остварија забележителни резултати на меѓународниот коњички турнир во прескокнување...

Први места за Ирена и Леонида Гроздановски, Колевска и...

КОЊИЧКИ СПОРТ - ПРВЕНСТВО ВО ДРЕСУРНО ЈАВАЊЕ На теренот на скопскиот коњички клуб Анималс, во населбата Дрма, се одржа третото коло, финале од Отвореното првенство...

Триумф на Гроздановски и на штафетната двојка Георгиев –...

КОЊИЧКИ СПОРТ – ПРВ АВГУСТОВСКИ ТУРНИР ВО ПРЕСКОКНУВАЊЕ ПРЕЧКИ Во организација на коњичкиот клуб Вивакс, на хиподромот во Маџари во Скопје, се одржаа првиот Августовски...

Триумф на Дуковска и на Аврамовиќ

КОЊИЧКИ СПОРТ - ПРВ ЈУНСКИ ТУРНИР ВО ПРЕСКОКНУВАЊЕ ПРЕЧКИ На теренот на коњичкиот клуб Анималс од Скопје во населбата Дрма (Идризово) се одржаа првиот Јунски...

Гроздановска најдобра кај сениорите

КОЊИЧКИ СПОРТ – ДРЕСУРНО ЈАВАЊЕ Според план-календарот за натпревари за 2022 година, на теренот на скопскиот КК Анималс, во населбата Дрма, се одржаа Мајскиот коњички...

Викендов првенства во дресурно јавање и во прескокнување пречки

КОЊИЧКИ СПОРТ На теренот на скопскиот коњички клуб Анималс од Скопје во населбата Дрма, денеска, од 10 часот, ќе одржи „Мајски коњички турнир“ и првото...

Гроздановска на водечката позиција

КОЊИЧКИ СПОРТ - ПО НОЕМВРИСКИОТ ТУРНИР На терените на Хиподром во Скопје, во организација на ККС Илинден, викендов се одржаа првиот Ноемвриски коњички турнир и...

Две први места за Гроздановска

КОЊИЧКИ СПОРТ - ПРВ ОКТОМВРИСКИ ТУРНИР Леонида Гроздановска, членка на коњичкиот клуб Анималс, освои две први места и едно второ на првиот Октомвриски коњички турнир,...