Ознака: коментари

КОМЕНТАРИ ОД ЧИТАТЕЛИ

Галина Димитрова: Од децата ли да почнеме да кратиме? Децата и нивното образование се наш прв приоритет. Двомесечен зимски распуст или онлајн настава за училиштата да...

ВЕБ-КОМЕНТАРИ

Нема политичка независност без енергетска независност Марјан Мане Спасовски - Колку што украдоа бандитиве, можеше да изградиме капацитети за на пола Европа да ѝ продаваме...

ВЕБ-КОМЕНТАРИ

Има недостиг од наставници, велат не постои невработен математичар, но една од најстарите науки не привлекува студенти Благоја Петрушев: И да има невработен математичар или кој...

ВЕБ-КОМЕНТАРИ

Кој и зошто им ја потценува интелигенцијата на македонските граѓани Ристо Белин: Нешто ве чуди? Не ви е јасно дека е така. Погледнете ја статистиката,...

КОМЕНТАРИ ОД ЧИТАТЕЛИ

Марјан Јаневски - коментари на текстот: Бугарско знаме на споменикот на Гоце Делчев во Скопје во новата провокација на бугарски активисти - Денешнава стварност многу...

КОМЕНТАРИ ОД ЧИТАТЕЛИ

Стојне Тодоровска - коментар на текстот „Како граѓаните да заштедат и да се соочат со високите цени на производите и услугите?“ - Така е. Од леб...

КОМЕНТАРИ ОД ЧИТАТЕЛИ

Суреја Ајташ го чува македонскиот јазик во Кападокија Томче Мицковски: СУРЕЈА! БРАВО ШТО НЕ СЕ ГИ ЗАБОРАВИЛА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК И ПОТЕКЛОТО, КОЈА СИ И ШТО...

КОМЕНТАРИ ОД ЧИТАТЕЛИ

И надлежните оглувеа на високите децибели од црквите и џамиите Биба Јованчева: Јас кога пријавував во полиција, добив одговор дека децибелите се мерат зад затворени...

КОМЕНТАРИ ОД ЧИТАТЕЛИ

За пожарот во ОХИС ќе одговара кавадарчанец што заварувал ограда во кругот на фабриката Тони Никушевски: Никаде во светот, цивилизираниот, вината не може да биде...

КОМЕНТАРИ ОД ЧИТАТЕЛИ

Околу 28 отсто од Европејците не можат да си дозволат одмор Мирче Стојановски: 75 отсто од Македонците не можат да си дозволат седум пати во...