Ознака: клон

Сè повеќе луѓе ги клонираат своите починати миленичиња

Животни Луѓето што не можат да се справат со загубата на своите домашни миленици сѐ повеќе прибегнуваат кон неконвенционално и скапо решение, односно кон клонирање...

Сака ли некој да ја промени сопствената ДНК?

Во последниве неколку години т.н. биохакери го презедоа генетичкиот инженеринг во свои раце. Како што опремата станува сѐ поевтина, а знаењето за техниките на...