Ознака: Кирил Псалтиров

Македонскиот народен театар се збогува со Кирил Псалтиров, доајенот на македонскиот...

Македонскиот народен театар со големо жалење се збогува со Кирил Псалтиров, доајенот на македонскиот театар. Актерот Кирил Псалтиров дипломира на отсекот за актерска игра на...