Ознака: кара

Не купувајте ни подароци за 8 Март, донирајте за Лео и...

Од оваа година, па натаму да имаме традиција средствата кои во претходните години ги собиравте за подароци, да бидат дадени во добротворни цели. Искрено...

Кој се кара, тој се сака

Политичкиот речник што се користеше за време на кампањата одеше дотаму што се демонизираше политичкиот соперник и се вадеа сите валкани алишта, сè во...