Ознака: инјекција

На извозниците им е потребна сериозна финансиска инјекција

Претставниците на извозните компании посочуваат дека тешкотиите со кои се соочуваат изминативе месеци поради пандемијата значително влијаат врз нивната работа и дека Владата би...

Против пандемијата со инјекција од 1.824 милијарди евра

По неколкудневните маратонски преговори на самитот на ЕУ во Брисел, договорен е заеднички буџет на Унијата во висина од 1.824 милијарди евра за периодот...