Ознака: игли

Родителите не сакаат шприцови и игли пред очите на децата

Од Министерството за здравство не ја откриваат новата локација каде што ќе биде дислоциран Центарот за зависности во Кисела Вода, додека не го доекипираат...

Јагоди со игли откриени и во Нов Зеланд

Психоза околу контаминираните австралиски јагода се шири во Нов Зеланд, каде еден синџир супермаркети денеска соопшти дека во една кутија со јагоди, по потекло...