Ознака: единица „Тигар“

„Тигрите“ добија вагони за обука за кризни ситуации

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски и заменик-директорот на БЈБ, Ариф Асани, денеска во...

Tактички вежби на единицата „Тигар“ на просторот кај езерската полиција во...

Во периодот од 11.09.2021 до 15.09.2021 година, на просторот кај езерската полиција во Охрид, тактички вежбовни активности, ќе имаат припадниците на Специјалната антитерористичка единица...