Ознака: евтина

Околу дневната евтина тарифа за електрична енергија

Од 1 декември 2023 г. почна да важи новата мерка што ја донесе Владата на Република Македонија (РМ) во врска со корисниците на електрична...

Евтина провокација за добрососедска дисквалификација

Иако личи на евтина трик-измама за продажба на лажен бугарски идентитет по багателна цена, не треба да потцени субверзивниот ефект со дестабилизирачки намери што...

Отворена вратата за евтина работна сила од Бангладеш, Украина…

Бројот на странските работници во една фирма не смее да биде поголем од една третина од вкупниот број вработени Хрватската влада повеќе нема да ги...