Ознака: европски рампи

Македонското широко срце и европските рампи и блокади

Со години и децении Македонија ги покажува своето широко срце, топлина и човекољубие, отворајќи ги портите и згрижувајќи ги бегалците од Босна, Косово, Сирија,...