Ознака: Европската недела на мобилност

Петок Ден без автомобили, ќе бидат затворени неколку улици во Скопје

Во петок, 20 септември, со почеток од 11 часот, во организација на град Скопје ќе се одржи велосипедско дефиле под наслов „Ден без автомобили“,...

Недела на алтернативен, еколошки транспорт во Скопје

Град Скопје од 16. до 22. септември со програма која опфаќа содржини за граѓаните од сите возрасти, и годинава ќе ја одбележи Европската недела...