Ознака: Ден без автомобили

Изменет сообраќаен режим во Скопје поради настанот „Ден без автомобили“

Со почеток од 11:00 часот, во организација на Град Скопје – Сектор за сообраќај, ќе се одржи настан под наслов „Ден без автомобили“ организиран...

Ден без автомобили во Аеродром

Под мотото „Улици за луѓе“ денеска во Аеродром се одржува Денот без автомобили. Улицата Васко Карангелески ќе биде затворена за сообраќај 12 часа, во...

Петок Ден без автомобили, ќе бидат затворени неколку улици во Скопје

Во петок, 20 септември, со почеток од 11 часот, во организација на град Скопје ќе се одржи велосипедско дефиле под наслов „Ден без автомобили“,...

Во Париз и во Брисел денеска „Ден без автомобили“

Улиците на Париз и Брисел денеска се затворени за автомобили и моторцикли по повод четвртиот по ред „Ден без автомобили“. Во Париз денеска од 11...