Ознака: денари

Цената на кромидот во Штип стаса и до 80 денари за...

Зголемена е цената на кромидот, на Градскиот пазар во Штип се продава по цената од 60 до 80 денари за килограм. Димче Колев раководител...

По 1.000 денари за пензионерите во април, мај и јуни

Финансиска помош за пензионерите од по 1000 денари за април, мај и јуни и промена на методологијата за усогласување и пораст на пензиите, договорија...

Може ли со ќесе од петнаесет денари да се однесе повеќе...

Сите пијалаци, продукти, храна и многу други производи наменети за секојдневна употреба и натаму доаѓаат спакувани во пластична амбалажа, така што ако сето тоа...

Прашање од милион денари: Што е поефикасно за граѓаните –...

За волја на вистината, ниту на полициските служебници воопшто не им е лесно. Секојдневно се расправаат со секакви луѓе. Насилни, брутални, нервозни. Постојано некој...