Ознака: две книги

Промоција на две книги на Габриела Стојаноска-Станоеска

Промоција на книгите: „Драми (Трудници/Тајни)“ и збирката раскази „Сега би пишувала за...“ на Габриела Стојаноска-Станоеска ќе се одржи вечерва, со почеток во 19 часот,...

Објавени две книги за правоговор

Објавени се книгите за правоговор „Изградување на изговорот, говорот и јазикот кај децата и возрасните“ и „За секоја буква приказна“, кои се во издание...

Промоции на две книги во КИЦ

Во Културно-информативниот центар во Скопје, на 6 ноември ќе бидат промовирани две книги „Стварно не знам каков наслов“, од Линдита Кадриу, и „Мејлови“ од...