Ознака: групација триглав

По година исполнета со предизвици, во 2024-та година се очекува нормализирање...

Резултатите во 2023-та година под негативно влијание на еднократни настани Според неревидираните податоци, Групацијата Триглав во 2023-та година го зголеми вкупниот обем на деловно работење...

Во првата половина на годината, Групација Триглав со зголемен обем на...

Начинот на промена во словенечкото здравство и катастрофите од историски размери ја намалуваат процената на планираниот годишен резултат за околу 80 проценти Групацијата Триглав во првата...

Зголемување на обемот на работа и пораст на добивката на Групацијата...

Ревидиран годишен извештај на Групација Триглав и Заваровалница Триглав за 2022 година Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав го потврди ревидираниот годишен извештај на Групацијата Триглав...

Во тешки околности, раст на приходите и добивката на групацијата „Триглав“

Во тешките околности од првиот квартал од 2022 година, групацијата Триглав ги зголеми вкупните приходи за 12% (442,9 милиони евра) и го зголеми обемот...

Групацијата Триглав во 2021: Рекордни резултати, зацврстување на бизнисот и силен...

Донесена е ревидирана стратегија до 2025 година Согласно неревидираните податоци Групацијата Триглав во 2021 година ги зголеми вкупните приходи на 1,46 милијарди евра (раст од...

Групација Триглав: Во првите девет месеци раст на премијата и добивката...

Усвоен бизнис-планот за годишна добивка за 2022 година Групацијата Триглав во првите девет месеци од годинава оствари раст на консолидираните бруто премии од осигурување од...

Добри полугодишни резултати на Групацијата Триглав

На крајот на првата половина од годината Триглав ја потврдува прогнозата на планираната годишна добивка Групацијата Триглав во првото полугодие пресмета 9% повисока консолидирана бруто...

Назначен нов извршен директор во Триглав Осигурување АД, Скопје

Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје на својата 175-та седница, одржана на 29-30.03.2021 година, го назначи г-дин Војдан Јорданов за извршен директор...

Успешно работење на Групација Триглав во исклучително тешка година

Во услови на пандемија на болеста ковид-19 и во средина со ниски каматни стапки во 2020 година, Групацијата Триглав ја покажа својата издржливости финансиска сила....

Групацијата Триглав го објави деловниот план за 2021 година

Групацијата Триглав, врз основа на избраното веројатно сценарио за деловното опкружување во 2021-ва година, планира зголемен обем на консолидирана бруто полисирана премија помеѓу 1,2...