Ознака: групација триглав

Групацијата Триглав во првото полугодие оствари раст на премија и пониска добивка

Триглав во првата половина од 2020 година на македонскиот пазар работеше стабилно и беше достапен за клиентите во вонредните услови на пандемија Групацијата Триглав во...

Групација Триглав: Во првиот квартал раст на премија и помала добивка

Непрекинати работни процеси на сите пазари, со акцент на здравјето на сите засегнат страни Во текот на прилагоденото работење условено од пандемијата, Групација Триглав постигна раст...

Годишен извештај на Групација Триглав

Надзорниот совет на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 30.3.2020 година го потврди ревидираниот годишен извештај на Групацијата Триглав и на матичното друштво за...