Ознака: гимназијалец

Средношколец повреден на екскурзија во Прага

Гимназијалецот од „Раде Јовчевски-Корчагин“ е надвор од животна опасност, но за тоа од каде точно паднал и за тежината на повредите постојат две верзии....

Секогаш треба да бидеш подготвен да овековечиш интересен момент

Петар Настески, гимназијалец од Кичево, е младо момче со многу таленти: волонтер е во Црвениот крст, актер во аматерскиот театар со реализирани повеќе успешни...