Ознака: виетнамски вид

СЗО: Виетнамската варијанта не е нов хибрид на коронавирусот

Варијантата на коронавирусот, за којашто виетнамските власти тврдат дека е комбинација од индиски и британски видови, не е нов хибрид, туку дел од постојниот...