Ознака: Ван Бастен

Ван Бастен: Де Лихт не научи многу во Италија

Кога некој како Ван Бастен ќе каже нешто, треба да видете што мисли. Тој зборува и за комуникацијата. Работиме на тоа, но секако дека...