Ознака: „Браќа Миладиновци“

Професори од СУГС „Браќа Миладиновци“ – Скопје на обука за подобро...

Шест наставници од СУГС „Браќа Миладиновци“ - Скопје ги реализираа мобилностите од проектот „Образование преку комуникација и технологија“ кој се спроведува во рамките на...