Ознака: Божиќ

Секој Србин се задолжува за слава

Србија Во Србија сѐ повеќе домашната слава се прославува во ресторани, како да е свадба, и таа стана начин за искажување на финансиската моќ Домашната слава...

Меколи Калкин: Поради „Сам дома“ за Божиќ не излегувам од дома

Актерот Меколи Калкин, гостувајќи во „Елен Деџенерис шоу“, говореше за филмот „Сам дома“, со кој се прослави. Првиот филм „Сам дома“ е снимен во...