Ознака: „Близнак“

Вил Смит во новиот трилер „Близнак“

Добитникот на „оскар“, режисерот Анг Ли, заедно со славниот актер Вил Смит, создаде возбудлив и многу поинаков филм. Филмот „Близнак“ е полн со акција,...