Ознака: биометриски пасоши

МНР: Се врачуваат првите 100 мобилно издадени пасоши преку Амбасадата во...

Во процес на врачување се првите 100 македонски биометриски пасоши, издадени преку Амбасадата во Лондон. Воспоставувањето на базната станица во амбасадата го поедностави и...