Ознака: бесплатен влез

Отворени вратите на националните установи, заводи и музеи

Светски ден на спомениците и археолошките локалитети По повод 18 Април, Светскиот ден на спомениците и археолошките локалитети, вчера во сите музеи и локалитети во...

Бесплатен влез во сите музеи и локалитети низ државата по повод...

По повод Светскиот ден на културното наследство - 18 Април ќе има бесплатен влез во сите музеи и локалитети низ државата, објави денеска на...

Влезот на Саемот на книга бесплатен за групни посети на ученици

Саемот на книга од 3-ти до 9 мај ќе се  одржува под слоганот „30 години читаме со задоволство” со учество на  49 издавачи од...