Ознака: авторитетот

Новото едноумие не ни дозволува на нашето да гледаме со наши...

Претседателот Стево Пендаровски во Пелинце истакна дека на сите ни е јасно дека освен животниот стандард, нашиот главен проблем е тоа што не сме...