Фото: Маја Јаневска-Илиева

ЈСП „Скопје“ во пресрет на верскиот празник Задушница денеска и утре воведува дополнителен број автобуси на линиите 59, 59А и 59 Б, кои ќе сообраќаат од и кон гробишта Бутел.

-На редовните линии 59 (Карпош 3 – Кучевишка бара – Гробишта Бутел), 59А (Ново Лисиче – Гробишта Бутел) и 59Б (Кисела Вода – Гробишта Бутел) ќе сообраќаат дополнителен број автобуси – се наведува во соопштението од ЈСП „Скопје“.