фото: Горан Анастасовски

Во скопската Зоолошка градина има ново бебе од видот елен лопатар.

фото: Горан Анастасовски

Информацијата попладнево ја споделија од Зоолошката на нивната страница на Фејсбук.

фото: Горан Анастасовски

– Малечкото веќе напредува супер и е милениче на целата група елени кои се грижат за него – пишува во објавата.