Фото: Н.Б.З

Автомобил гори на булеварот Кочо Рацин во Скопје, наспроти Црвен крст.

Во автомобилот нема луѓе, а пламенот излегува од делот каде што се наоѓа моторот на возилото.

Според информациите од терен се работи за автомобил со гостиварски регистарски таблички.