Фото: Пиксабеј
Шоферот на градоначалникот Ридван Ибрахими, беше пренесен во болница, и веднаш подложено на операција, а со полесни повреди беше уште едно лице. Денеска беше објавено дека двете лица се во стабилна состојба.