Вчера е пријавено дека околу 23:00 часот во Скопје на улица “Коста Абрашевиќ“ во Чаир, настанала расправија помеѓу О.Ш. (31) и О.Џ. (33) од една страна и Ш.Х. од друга страна, при што двете лица физички го нападнале Ш.Х.

Истиот по нападот од неговиот двор земал секира, но од страна на соседите истата му била одземена и лицето било спречено во намерата да нападне со неа.

Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот