Во Културно-информативниот центар во Скопје, на 6 ноември ќе бидат промовирани две книги „Стварно не знам каков наслов“, од Линдита Кадриу, и „Мејлови“ од Арлинда Зимери и Линдита Кадриу. За книгите ќе зборуваат двете авторки, а извадоци ќе чита Салајдин Салиху.