Ознака: Завршен концерт

Завршен концерт на музичкиот камп на млади музичари

Од 1 до 9 септември во одморалиштето „Михајлово“ во близината на Кавадарци се одржува третото издание на интернационалниот камп за млади музичари „Етно Македонија“,...