Ознака: замешателство

Во педантно спроведена правна процедура, нема место за политичко замешателство

Очигледно, амбициите на градоначалникот на Благоевград се нешто повисоки од оние што ги носат неговата положба и овластувања, па со своите изјави во јавноста...

Русија ја менува тактиката, а Белорусија подготвува воено замешателство

Според анализата на Американскиот институт за проучување на војната, постојат показатели дека Белорусија наскоро би можела да се вклучи во војната или дека Русија...