Ознака: водоводната

Им се стави ли крај на дивите приклучоци на водоводната мрежа

Oпштинските власти од Гази Баба, пред само неколку дена, започнаа теренска контрола во Булачани, чија цел беше да се спречи злоупотребата на водоснабдувањето. Првите...

Ќе се реконструираат водоводната и канализациската мрежа во вредност ...

Директорот на јавното претпријатие „Водовод и канализација“ - Скопје, на неодамнешната седница на Советот на Град Скопје, истакна дека со акцијата што јавното претпријатие...