Ознака: внатрепартиски избори во јуни

Извршниот одбор ја потврди оставката на Ковачевски, директни внатрепартиски избори во...

Извршниот одбор на СДСМ, по потврдувањето на повлекувањето од функцијата на претседателот на партијата Димитар Ковачевски, на вчерашната седница ја задолжи Централната изборна комисија...