Ознака: вљубените

Кампања за читателите по повод Денот на вљубените

Под слоганот „Гушни ги саканите со добра книга“, издавачката куќа „Топер“ го објавува својот специјален подарок за читателите по повод Денот на вљубените. Почнува...