Ознака: Влада на Србија

Српската влада ги усвои мерките што ги најави претседателот Вучиќ по...

Српската влада ги усвои мерките што денеска ги најави претседателот на Србија, Александар Вучиќ, а кои беа предложени по злосторството во Младеновац, кои МИА...

Анонимуси објавија дека хакирале доверливи документи на Владата на Србија

Хакерската група „Анонимуси“ објави дека „протекле десетици доверливи документи од Владата на Србија“. Во својата објава на Твитер напишаа: „Се уште не завршивме со тебе,...