Ознака: Вајмарска тројка

Вајмарската тројка апелира за уставни измени, уверува дека нема да има...

Вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ денеска беше домаќин на министерката за Европа на Германија Ана Лирман, на државнат секретарка задолжена за Европа при...