Ознака: ултра-маратон

Успешно реализиран првиот ултра-маратон во чест на Рацин од Велес до...

Четворица добро подготвени маратонци, од кои тројца од Велес и еден од Куманово, ја истрчаа патеката од родниот град на Коста Солев Рацин до...