Ознака: уценување

Бугарските „одмазднички мерки“ се легитимирање на нејзината насилничка политика, пред која...

Неодамна бугарскиот технички премиер Галаб Донев се закани дека „ако Холандија и Австрија го блокираат бугарското зачленување во Шенген, тие ќе се одмаздат и...