Ознака: тубекулоза

Тренчевска: Семејството на бебето кое почина од туберколоза не живее во...

Семејството на бебето од Куманово кое почина од туберколоза не живее во лоши услови. Тоа го утврдивме со посета на стручниот тим од Центарот...