Ознака: Трпе Деаноски

Уставен да каже кога ќе има одлука за надополнувањето на платата...

Вработени во Министерството за финансии (МФ), Управата за имотно-правни работи и Бирото за јавни набавки - членови на Синдикатот на работниците од управата, правосудните...

Деановски: Ниту едно наше барање не беше на дневен ред на...

Со дневен ред од пет точки, меѓу кои ги немаше барањата на синдикатите од изминатиот период, мина денешната седница на Економско-социјалниот совет која на...