Ознака: Тајни незнајни

Претставени „Тајни незнајни“ – најново дело на Киро Донев

Издавачката куќа „Македоника литера“ деновиве ја објави најновата книга на познатиот македонски писател Киро Донев, „Тајни незнајни“, која содржи седумдесетина стихувани и римувани прозни...