Ознака: судска администрација

Продолжи протестот на судската администрација

Независниот синдикат на судската администрација денеска продолжи со протест за покачување на платите и додатоците на плата. Вработените во судската администрација од 9:30 до 10:30...

Само го бараме тоа што ни следува од буџетот, никој не...

Порачано на протестниот марш на Независниот синдикат на судска администрација и на Синдикатот на затворска полиција и администрација Независниот синдикат на судска администрација и Синдикатот...

Судската администрација одржа протест пред Кривичен Скопје

Пред Основниот Кривичен суд во Скопје денеска продолжи протестот на судската администрација. Тие протестираат откако им било кажано дека за нив не е предвидено поголемо...

Предупредувачки протест на судската администрација, бараат повисоки плати

Вработени во судската администрација денеска излегоа на мирен едночасовен протест пред Основниот Кривичен суд во Скопје со барање за враќање на додатоците на плата...