Ознака: строј

Пензионери, во строј и напред (или дали 78 отсто е исто...

„Пензионери од сите места во Македонија обединете се!“ Го користам како парафраза лозунгот напишан во Комунистичкиот манифест на Карл Маркс и Фридрих Енгелс од...