Ознака: Стефанос Каселакис

Каселакис: Меморандумите се позитивни за Грција и од геополитички и од...

Протоколите се позитивни за Грција и од геополитички причини и од економски-развојни причини и добро е да се ратификуваат, истакна лидерот на СИРИЗА Стефанос...

Ако сметате дека Преспанскиот договор е предавнички, еве ви шанса да...

Ако сметате дека Договорот од Преспа е предавнички, еве ви шанса да го поништите, но нема да го сторите тоа, бидејќи Договорот е она...

Лидерот на СИРИЗА и неговиот сопруг планираат да склучат брак и...

По изгласувањето на законот за истополовите бракови, лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА Стефанос Каселакис и неговиот сопруг Тајлер Макбет на лето ќе склучат...