Ознака: Србија најпријателска земја

Србија e најпријателска земја за македонците, а САД има најголем придонес...

Србија со 45,3 проценти е перцепирана за најпријателска земја од граѓаните на Македонија, САД се број 1 во однос на придонесот за демократскиот развој...