Ознака: службена Влада

Грција доби службена Влада – амбасадорот Каскарелис на местото на Дендиас

Почесниот амбасадор Василис Каскарелис на позицијата шеф на дипломатијата, поранешниот заменик - министер за одбрана Алкивиадис Стефанис се враќа во истото Министерството, но овој...