Ознака: синдикална кошничка

Синдикална минимална кошница за мај 60.090 денари

Вредноста на синдикалната минимална кошница за месец мај 2024 година изнесува 60. 090 денари - информираат денеска од ССМ. Споредена со вредноста на синдикалната минимална...

Минималните трошоци на едно семејство во февруари 50.909 денари – најмногу...

Минималните трошоци на четиричлено семејство во февруари изнесувале 50.909 денари, покажуваат анализите што денеска ги објави Сојузот на синдикати на Македонија. Според податоците од синдикалната...

Минималната синдикална кошничка за јануари 35.811 денари – најголем трошок се...

Минималната синдикална кошничка за јануари годинава изнесува 35.811 денари и е зголемена за 770 денари во споредба со декември 2021 година, информира Сојузот на...